‎Christian Boyum Johansen

Hvad er dit favoritfiskeri?
Generelt er det svært for mig at nævne netop en form for favoritfiskeri, men tror at det må være fiskeriet efter søens rovfisk i vinterhalvåret. Det er interessant, da man kan fiske det på så mange måder og med forskellige tekniker, og at der er konstant mulighed for at forbedre sig selv som lystfisker. Jeg er også rigtig glad for sommerens natfluefiskeri ved de jydske åer.

Hvilke Geoff Anderson-produkter har du testet?

Jeg har testet rigtig mange af Geoff´s produkter, og har mange favoritter. Jeg har testet disse produkter: Dozer, Urus, Urus king, Zoon, Xelo, WS, Wakasazhi, Otara, Otara Cardigan, Thermal2, Dozerfleece, Xanti, Technical Merino, Geoff caps, Yum, Combaa, Hoodie, Zipzone, Jabba, T-shirt, Cordura belt og Dri-release 

I hvilke fiskesituationer har beklædningen gjort en forskel?
Jeg fisker rigtig meget bådfiskeri, og da vejret kan være meget koldt og vådt til tider er det vigtigt at have ordenligt tøj til formålet. Når jeg fisker i en åben båd, er der ingen steder at søge ly mod vejret og derfor er det vigtigt at have noget trofast tøj der garanterer at man forbliver varm og tør gennem hele dagen. Især Dozer5/Urus5 sættet er til dato det bedste bådtøj jeg har prøvet. Det bliver brugt både sommer og vinter og er mit førstevalg til sommerens helleflynderfiskeri i Nordnorge, da det er let og vandtæt og derfor er perfekt til det meget skiftende vejr man oplever i det skandinaviske fiskeri.

Hvorfor valgte du Geoff Anderson?
Jeg synes at Geoff´s tøj er i en liga for sig selv når man kigger på detaljerne og "value for money" Hele tanken om at producere miljørigtigt og producere produkter uden giftige kemikalier er noget jeg vægter meget højt. Sidst men ikke mindst, så er det vigtigt for mig at produkter lever op til mine forventninger, og står der vandtæt, så er det vandtæt! 

Hvad er dit favoritprodukt fra Geoff Anderson? Og hvorfor?
Dozer5 jakken er min klare favorit. Jakken er super gennemført og gør sig lige så godt som hverdagsjakke som den perfekte lange fiskejakke. Generelt synes jeg at jakkens design er enkel og super praktisk. Jeg er især vild med de mange detaljer, som man ikke rigtig finder på andre outdoor jakker: Magnet lommer der lukker selv, saltvandbestandige lynlåse, høj krave kant der beskytter mod vind og vejr, som man fx kender fra flydedragter. Man kan tydeligt mærke hvor gennemtænkte mange detaljer er, og pasformen er desuden væsentligt forbedret fra den tidligere model jeg brugte inden. 

Hvilke egenskaber skal dit fiskebeklædningen have?
Jeg synes det er super vigtigt at tøjets pasform er god. Jeg bruger generelt mit fisketøj rigtig meget, og derfor skal det sidde ordenligt, så kast og bevægelighed er i top. Det er især at snittet over skuldrene der er vigtigt for at man kan røre sig ordenligt. Derfor har jeg altid tætsiddende tøj under de vandtætte lag. Som bådfisker skal tøjet være ordenligt vandtæt, da det ellers kan blive en lang dag – det er det fra Geoff Anderson.

Bonusinfo om Christian Boyum Johansen

Bosiddende i Viborg
Instruktør i Danmarks sportsfiskerforbund

Uddannet certificeret fiskeguide

Underviser i fiskeri og fluebinding

Fisker alt der kan svømme, med stor forkærlighed for rovfisk

Fisker både flue og spin

Jeg har rejst til følgende lande med fiskestangen i hånden: Grønland, Sverige, Norge, Italien, Slovenien, Holland, New Zealand, Tyskland, Argentina, Peru og Ecuador

Følg med i Christian Boyum Johansens lystfiskerliv

Facebook
I
nstagram

Daisycon Affiliate Marketing