Matteo Temprendola

Navn: Matteo Temprendola
Alder: 29
Land: Italien

Giv en kort introduktion af dig selv
Jeg tror, ​​jeg var omkring tre år gammel, da min mor tog mig med til søen nær vores hus, hvor min onkel ventede på mig. Den dag, bevæbnet med fiskestænger og tålmodighed, begyndte jeg at opbygge en passion for fiskeri. I de kommende år, er mine tanker domineret af fisketeknikker og store fisk.
Uden undtagelse, hver dag, uanset hvor jeg er, med den samme besættelse som da jeg var barn. Meget naturligt begyndte jeg at producere fotografier og videomateriale, og jeg skabte web-tv udsendelsen "Fishcubetv" med min ven Daniel Vinci. Vi har produceret to tv-serier: "Street Fishers" og "Wild fisketur". Jeg synes, det er en stor tilfredsstillelse at gøre din hobby et job.


Hvad er dit yndlingsfiskeri?

Da jeg voksede op spinnefiskede jeg med en lille stang og blink, der har givet mig en masse gode tider gennem årene. Jeg har deltaget i mange konkurrencer som spinnefiskeri efter ørred og bassfiskeri-konkurrencer - med gode resultater. Min favoritmetode er spinnefiskeri, og jeg elsker alle rovdyr i fersk- og saltvand.


Hvilke kvaliteter skal dit fiskeri tøj have?

Jeg synes, ​​at tøj til fiskeri skal være behageligt, fordi man som fisker bærer det flere timer om dagen. Tøjet skal passe ind i miljøet, hvor det bruges. Min opmærksomhed på tøjets detalje er kritisk, og jeg sætter stor prioritet i optimal komfort og easy-to-use.

Følg Matteo på
★ Facebook
★ Instagram
★ YouTube