Dozer6 and Urus6 - Den perfekte kombination!

Oprettet d.

Dozer6 and Urus6 - Den perfekte kombination!


 

 

Du kender måske Dozer og Urus. Det er et drøngodt makkerpar. Og det har de nu været i mere end 20 år, hvor den første version så dagens lys.

Vores mission med version 6 er at fremstille den ”grønneste”, men alligevel stærkeste version, der vil gøre mere og vare længere. Det betyder, at vi blandt flere forbedringer i produktionen har udviklet på stoffet, så levetiden og den vandafvisende effekt / vandtæthed forbedres dramatisk.
Detaljerede skræddersyefunktioner og -metoder er tilføjet, som også bidrager til højere slidstyrke og forlænget levetid. 20 år med Dozer / Urus-evolution har lært os en hel del. Vores løbende udfordring og mål er at levere den samme kvalitet - med et holistisk og realistisk perspektiv på det miljømæssige fodaftryk, vi efterlader.

Vi mener, at en lang produktlevetid er det bedste, vi kan gøre for miljøet - alt andet er grøn vask. Version 6 repræsenterer en solid oplevelse i det, du efterspørger som en udendørs entusiast, der arbejder dig frem til dine drømmefisk. 100% vandtæt og åndbart stof sikrer dig en tør og behagelig følelse, selv i den kraftigste regn og vind. Dozer6 og Urus6 frygter ikke engang saltvand. Fuldstændigt saltvandbestandigt design, der inkluderer den nyeste generation af YKK® AquaGuard® lynlåse.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar