Handelsbetingelser

VIRKSOMHEDSOPLYSNINGER

ADMINISTRATION
Geoff Anderson Danmark ApS, 8220 Brabrand (MODTAGER INGEN FORSENDELSER)
CVR: 37 19 17 01
E-mail:
info@geoffanderson.dk
Tlf.: +45 71 992 982

LAGER
Opus One A/S, Bådehavnsgade 42, 2450 København SV (RETURPAKKER)

BETALING

På www.geoffanderson.dk kan du betale med:

 • Dankort
 • VISA
 • VISA Electron
 • Visa/Dankort
 • eDankort
 • Mastercard
 • Maestro
 • MobilPay


Betaling sker via Wannafind betalingsgateway – godkendt og certificeret af Nets/Teller.

Der opkræves ikke gebyr ved betaling på 
www.geoffanderson.dk

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra 
www.geoffanderson.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

BANKOVERFØRSEL eller MobilPay
Ordrens beløb kan overføres til:

Regnr.: 7704
Kontonr.: 1058157
IBAN: DK4277040001058157
BIC/SWIFT: SYBKDK22

MobilPay: 85240

Vi sender pakken, så snart din betaling er registreret. Husk at oplyse ordrenummer på din overførsel.

FORSENDELSER TIL UDLANDET

Alle ordrer til Norge, Færøerne, Grønland og andre lande udenfor EU leveres uden dansk moms. 25 % dansk moms fratrækkes automatisk, inden købets afslutning.

LEVERING

Bestillinger modtaget inden kl. 13.00 på hverdage sendes samme dag. Pakker sendes med GLS.

 • Forsendelse i hele Danmark koster 45,- (gælder ikke B2B)
 • Fragtfri levering ved ordre over 1.000,- (gælder kun i Danmark og ikke B2B)

FORTRYDELSESRET

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at sende en mail til
info@geoffanderson.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

RETURNERING

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Varer returneres  i original emballage.


VARENS STAND, NÅR DU SENDER DEN TILBAGE

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

HVIS DU FORTRYDER KØBET, SKAL VAREN SENDES TIL:
Opus One A/S
Bådehavnsgade 42
2450 København SV
 

 • Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen/ordrekvitteringen
 • Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt per efterkrav

REKLAMATIONSRET

Når du handler hos os, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
VAREN SENDES TIL:
Opus One A/S
Bådehavnsgade 42
2450 København SV

 

 • Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt
 • Hvis varen er brugt, skal den desuden være rengjort og tør
 • Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt per efterkrav

PERSONDATA POLITIK

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

 • Navn
 • Adresse
 • Telefonnummer
 • E-mailadresse

 
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Geoff Anderson Danmark og opbevares højest i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Den dataansvarlige på www.geoffanderson.dk er indehaver, Jakob Sørensen. Geoff Anderson Danmark videregiver din e-mailadresse til Trustpilot, men videregiver eller sælger ellers ikke oplysninger til tredjemand.
Som registreret hos Geoff Anderson Danmark, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til 
info@geoffanderson.dk

KLAGER

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@geoffanderson.dk eller klage via EU´s klageformular.

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 09/05-16.