Martin Olsen

Hvad er dit favoritfiskeri?
Uha den er svær, fisker rigtig mange arter igennem året. Så mit fiskeri er meget sæson præget, gedderne i både sø og brakvand står mig meget nært i form af spinne/jerk fiskeri og er nok den jeg holder mest af. Men sandart og aborre fiskeriet er på vej ind i favorit fiskeriet. Når den kolde tid af året slutter, bliver rovfiske grejet pakke sammen og mede grejet kommer frem hvor først rimterne i åen får en tur inden suderne i mosen stå for skud, suoer underholdende fiskeri også. Så har egentlig nok ik nogle favorit fisk men derimod holder utrolig højt af hver art i hver sin årstid. 

Hvilke Geoff Anderson-produkter har du testet?

Urus/Dozer serien har jeg brugt i mange år til rovfiskeriet i de kolde måneder. Urus bukserne samt Dozer jakken har altid levet op til mine forventninger og holdt mig tør og varm når jeg har siddet utallige timer i båden, i jagten på søens store gedder eller kaste fiskeriet efter brakvands gedderne.

I hvilke fiskesituationer har beklædningen gjort en forskel?
Husker ikke nogle specifik situation, men husker rigtig mange ture på vandet hvor store vejr ændringer kunne have stoppet fisketuren hvis ikke tøjet havde den holdbarhed som Geoff Anderson tøjet har, i form af den gode evne det har til at holde dig tør og varm. Har flere gange stået i silende regn og tænkt at nu må det snart gå igennem, men aldrig sket. Geoff Anderson tøjet vil jeg mene altid gør en forskel i pasformen, når der kastes med kunst agn, det sidder bare godt og mobiliteten i tøjet er i top.

Hvorfor valgte du Geoff Anderson?
Har aldrig været i tvivle om hvad mit foretrukne tøj mærke ville være. pasformen, kvaliteten, den miljøvenlige holdning til materialerne og så har vi med et dansk produkt at gøre.

Hvad er dit favoritprodukt fra Geoff Anderson? Og hvorfor?
Urus bukserne er absolut min favorit beklædning og har brugt dem lige siden de første modeller kom og har aldrig kunne sætte en finger på den serie. Valgte Urus bukserne mange år siden, da jeg skulle bruge nået som var 100% vandtæt og kunne holde på varmen.

Hvilke egenskaber skal dit fiskebeklædningen have?
Komforten er absolut en vigtig ting tøjet skal have, specielt under kaste fiskeri er det rigtig vigtigt at tøjet sidder rigtigt når man fisker aktivt. Vindtæt og vandtæt er bestemt lige så vigtig når man er ude og ikke skal tænke på at blive kold eller våd og så gør det jo heller ikke noget at det har et flot og lækkert design.

Bonusinfo om Martin Olsen

Primær kunst agn fisker i de kolde måneder. Gedde, sandart, aborre
Mede fisker igennem sommeren. Rimte, suder, brasen, karper
Uddannet junior leder af Danmarks sportsfiskerforbund
Holder utrolig meget af det sociale når man fisker

Følg med i Martin Olsens lystfiskerliv
I
nstagram