Claus Eklundh Christensen

Hvad er dit favoritfiskeri?
Jeg er nok bare pjattet med at fiske. Skal noget fremhæves som mit favoritfiskeri er det pt. uden tvivl kastefiskeri efter havørred fra båd i Det Sydfynske. Jeg synes, det er superfedt at snige sig rundt på de lidt mere ufremkommelige pladser eller at sight-fiske havørred i høj solskin og spejlblankt vand. Jeg holder nu også stadig utrolig meget af de smukke Syd-og østfynske kyster, hvor jeg ofte træffes iført vaders og med en spinnestang i hånden på jagt efter havørred. Når jeg ikke jagter de sølvblanke på kysten eller fra båd, napper jeg gerne en tur efter gedder, torsk, makrel eller en omgang fladfisk. To gange om året er jeg så heldig, at jeg, sammen med gode venner, tager på fisketur til udlandet. Den ene går til Cape Cod, hvor vi fisker efter Striped Bass og den anden går til det Sydsvenske for at fange havørred. Det er en skøn kombination, som giver en mulighed for at være på tur ude i verden med sin passion og sine venner.

 

Hvilke Geoff Anderson-produkter har du testet?

Jeg har testet vadejakkerne Tsuba, WS4 og WS5. Derudover har jeg også testet Leaf Hoody, DozerLiner Jakke, Dozer Jakke, Otara merinoundertøj, Inxula Overall, Urus bukser, TechnicalMerino Fleece Hood og TechnicalMerino Beanie.

I hvilke fiskesituationer har beklædningen gjort en forskel?
Det synes jeg det gør ofte, funktionaliteten, vand –og vindtætheden og kvalitet ved mit fisketøj generelt er vigtige parameter for at kunne fiske i alt slags vejr – også ”dårligt” vejr. Så jeg vil sige, at det gør en forskel hver gang, jeg sætter stor pris på at kende mit tøj og vide hvad det kan og at det holder tur efter tur.

Hvorfor valgte du Geoff Anderson?
Jeg synes, det er fedt med en dansk producent, der kun har fokus på at lave kvalitetstøj til fiskeri. Det betyder også meget for mig, at Geoff Anderson indtænker miljø som et bærende parameter i produktionen.

Hvad er dit favoritprodukt fra Geoff Anderson? Og hvorfor?
Jeg er super glad for mine Urus-bukser som jeg bruger til bådfiskeri. De er utrolig slidstærke, vandtætte og dejlige at have på. Når det er koldt bruger jeg dem sammen med mit Otara merinoundertøj, det er en perfekt kombination der holder en tør og varm. Derudover er jeg meget glad for min WS5 vadejakke, der har fulgt mig på rigtig mange kystture de sidste år. Den er slidstærkt, har en super pasform og en god bevægelsesfrihed. Dens åndbarhed, sætter jeg stor pris på, da mit fiskeri ofte er meget aktivt, og jeg derfor sveder en del. Hætten, som er super rar at have på, har jeg været glad for, fordi jeg ofte fisker i lidt hårdt vejr.
 

Hvilke egenskaber skal dit fiskebeklædningen have?
Høj grad af funktionalitet, slidstærkt, 100 % vandtæthed og høj åndbarhed.


Bonusinfo om Claus Eklundh Christensen

Indehaver af fiskekurser.dk og boatfishing.dk
Certificeret fiskeguide af Danmarks Sportfiskerforbund
Uddannet lærer med linjefag i biologi
Elsker at lave mad; både i et køkken og over bål
Holder meget af Skipperpiber med havsalt

Følg med i Claus Eklundh Christensens lystfiskerliv

www.fiskekurser.dk og www.boatfishing.dk
Facebook
I
nstagram

Daisycon Affiliate Marketing