Peter Hornak

Navn: Peter Horňák
Alder: 32
Land: Slovakiet


Giv en kort introduktion af dig selv

Jeg bor i en lille by i den nordlige del af Slovakiet, Liptovsky Mikulas. Denne by er beliggende i smuk natur, som er fuld af vilde floder og søer. Det er de steder, hvor jeg bruger det meste af min fritid. Jeg er medlem af det slovakiske spinne-landshold, hvor vi har opnået en masse succes i internationale mesterskaber. I 2015 og 2016 blev jeg individuel verdensmester i Nordirland og Slovakiet, men som et team blev vi 4 gange verdensmestre i spinnefiskeri i 2010, 2013, 2014 og 2016.


Hvad er dit yndlingsfiskeri?
Jeg bruger det meste af min fisketid på vores lokale floder, hvor jeg jagter vilde bækørreder, som er min favorit fisk. Jeg vil også gerne fiske efter sandart, gedder og i de sidste par år også maller.


Hvilke kvaliteter skal dit fisketøj have?

Mit fisketøj skal være meget komfortabelt. Jeg bruger mange timer ved floder og søer, så komforten er virkelig en vigtig faktor. En anden vigtig del af mit tøj er vand- og vindmodstand. Regn og vind skal ikke være et problem for en fanatisk lystfisker, så godt tøj er nødvendigt. På mine fiskepladser, er der ofte fuld af myg. Jeg ledte temmelig lang tid efter tøj, der er behageligt i varmt vejr og modstandsdygtig mod myg. Mine krav var opfyldt med Geoff Anderson Polybrush og ZipZone bukser.