Daniel Lindvig

Hvad er dit favoritfiskeri?
Jeg har en forkærlighed for forårsfiskeriet i de vestjyske lakseåer og sommerfiskeriet i de små havørred åer. Men generelt holder jeg af rigtig mange forskellige former for fiskerier herhjemme. Uanset hvilke former for fiskeri jeg dyrker, så ligger jeg stor vægt på at kunne fiske steder hvor naturen har frie folder og hvor der er langt til den nærmeste parkeringsplads. Derudover hører ture med gode fiskevenner i ligeså høj grad ind under mit favoritfiskeri, og det er uanset hvilken art der er formålet med turen.

 

Hvilke Geoff Anderson-produkter har du testet?

Jeg fik mit første Geoff Anderson produkt tilbage i midt 90’erne – Sirius undertøj – og det holdte til utallige fisketure i mere end et årti. Siden da – og særligt de seneste år – har jeg efterhånden prøvet største delen af sortimentet som det ser ud i dag. Heri blandt WS4 Leaf, Raptor 5, Jabba, Thermal, Urus, Dozer 4 og 5, Wakasazhi, Otara undertøj, Otara beanie, Zoon4, Dozer fleece og mange flere gode produkter.

I hvilke fiskesituationer har beklædningen gjort en forskel?
På de lange dage langs vinterkysten i slud, kulde og blæst er mellemlagene helt essentielle, fordi de holder godt på varmen. Samtidig er de åndbare, som har gjort en forskel for mig på de lange gåture ved fiskevandet. God åndbarhed er også vigtigt om sommer, da rigtig godt ’å-vejr’ oftest er lidt ustadigt. Det kan veksle mellem høj solskin og heftige regnskyl inden for kort tid.

Hvorfor valgte du Geoff Anderson?
Jeg vil gerne støtte produkter, der har fokus på en miljøvenlig og bæredygtig produktion. Det har Geoff Anderson, og derudover er produkterne af høj kvalitet og holdbarhed som understøtter det miljømæssig aspekt, da tøjet holder i mange år.

Hvad er dit favoritprodukt fra Geoff Anderson? Og hvorfor?
Jeg synes, at Thermal-bukserne og Jabba 2 er et suverænt sæt mellemlag. Jeg har brugt det på rigtig mange fisketure gennem flere år, og jeg ynder også gå rundt i det derhjemme. Det er vildt behageligt at have på, har god åndbarhed, og det holder på varmen – selv på de koldeste dage. Derudover holder jeg ekstremt meget af Tsuba2, da det i mine øjne er en fuldstændig gennemtænkt fiskejakke med mange praktiske detaljer, lav vægt og god åndbarhed. Slutteligt må jeg sige, at jeg er imponeret over hvor meget fiskejakke der er gemt i Raptor5 efter at have fisket i den i sommermånederne sidste år. 


Hvilke egenskaber skal dit fiskebeklædningen have?
Det skal først og fremmest være åndbart, vind- og vandtæt. Det skal også være behageligt at have på en hel dag ved vandet. Derudover skal det være slidstærkt, have god pasform og være pænt at have på.


Bonusinfo om Daniel Lindvig

Skribent hos Sportsfiskeren
 Er ferskvandsbiolog og arbejder med naturgenopretning
 Har fisket efter laks herhjemme siden dengang de ikke fandtes, og været adskillige uger i Norge 
 Elsker at kokkerere og spise selvfanget fisk, og andet godt fra naturen

Følg med i Daniel Lindvigs lystfiskerliv

Instagram

Daisycon Affiliate Marketing