Laura Lykke Mathiasen

Hvad er dit favoritfiskeri?

Både i Danmark og udland er fiskeriet efter de smukke laks mit absolutte favoritfiskeri. Ligeledes elsker jeg fiskeriet efter hav- og bækørred samt stalling hvor specielt tørflufiskeriet står mit hjerte meget nært.
  

Hvilke Geoff Anderson-produkter har du testet?

Jeg har gennem årene testet en del Geoff Anderson beklædning. Fælles for al beklædning er, at det til hver en tid har levet fuldt op til mine forventninger. Jeg har blandt andet testet: Usque, Tsuba, Inxula Overall, Leaf Hoody, Jabba, Merino Neckgaitor, Merino dry-release Beanie, TechicalMerino Merino Fleece Balaclava, Merino dry-release Tube.
 

I hvilke fiskesituationer har beklædningen gjort en forskel?

Det er utroligt vigtigt for mig, at min beklædning kan holde mig tør og tempereret. Ligeledes er det essentielt, at beklædningen sidder tæt til kroppen og giver mig optimal bevægelsesfrihed så jeg ikke bliver generet under mit fiskeri af blandt andet liner, der sætter dig fast diverse steder. Her vil jeg især fremhæve Tsubas magnetiske lommer, der til hver en tid sørger for, at lommerne sidder tæt til kroppen under fiskeriet. Samtidig er Tsuba lavet af et super blødt materiale, der på ingen måde hæmmer bevægelsesfriheden under fiskeriet samtidig med, at jakken til hver en tid holder mig tør, uden at gå på kompromis med åndbarheden.

Hvorfor valgte du Geoff Anderson?

Geoff Anderson er et produkt, der på ingen måder går på kompromis med kvaliteten, pasformen og bevægelsesfriheden i deres produkter. Produkterne er funktionelle, hvilket er absolut vigtigt til fiskeren, der ønsker at  have 100% fokus på sit fiskeri og ikke alt muligt andet. Ligeledes er jeg stor fan af, at Geoff Anderson producerer miljøvenlige produkter.

Hvad er dit favoritprodukt fra Geoff Anderson? Og hvorfor?

Det er utroligt svært for mig at vælge ét favoritprodukt, da produkterne hver især komplimenterer hinanden rigtig godt alt efter hvilke vejrforhold man befinder sig i. Til fiskeriet er tsubajakken min absolutte favorit, da den aldrig har svigtet mig, uanset vejrforhold. Hverken i den silende regn i de norske fjelde, slud eller vind. Ligeledes er jakken, trods sit tynde bløde materiale, utrolig slidstærk. Jeg har desuden altid mine Inxula Overalls på  som mellemlag på mine fisketure. I de varme sommermåneder bruger jeg Leaf Hoody som yderste lag, da den har en utrolig lækker pasform samt en glat overflade, der gør den behagelig at have på under sine waders. Og så gør det jo intet, at den samtidig er super smart. Ud over beklædning specielt til fiskeriet, har jeg være specielt glad for Usque jakken, da den lever 100% op til de krav jeg har for en varm jakke. Den er pakket med de fineste gåsedun samtidig med at den er vandtæt, uden på noget tidspunkt at gå på kompromis med åndbarheden. Den har som Tsuba jakken magnetluk i lommerne, der gør det super nemt at benytte dem. Kort sagt er Usque, intet mindre end en verdensklasse vinterjakke! 

Hvilke egenskaber skal dit fisketøj have?

Det skal være vand- og vindtæt, åndbart, have god bevægelsesfrihed og så skal det være slidstærkt. Alt i alt skal det være funktionelt, så jeg kan fokusere 100% på mit fiskeri.

Bonusinfo om Laura

 Instruktør i Danmarks Sportsfiskerforbund
 Ambassadør hos Zpey 
 Fluefisker og FFI Two-Handed Casting Instructor
 Bor i Vestjylland 
 Fisker primært i Varde Å og Skjern Å

Følg med i Lauras lystfiskerliv

Facebook
Instagram